Претрага доктора

„Приближимо се заједници, заједно“

22/09/2020

Након дужег периода рестриктивнијег рада здравствене станице Блажево, услед пандемије корона вируса, наставља се редован рад, односно долазак лекара и стоматолога једном недељно у здравствену станицу Блажево.

Здравствену станицу Блажево је посетила директорка др Соња Павловић, спец.гинекологије и акушерства са најближим сарадницима. Циљ посете је била контрола рада на спровођењу епидемиолошких мера у борби против корона вируса, као и даља организација рада ове здравствене станице. Директорка је искористила свој обилазак да подсети запослене и пацијенте на важност поштовања епидемиолошких мера у циљу спречавања инфекције корона вирусом. Запослени, као и пацијенти су у примени мера, веома одговорни. Сви носе заштитне маске, користе дезинфекциона средства, поштују одговарајућу дистанцу.

Обављени су систематски прегледи жена, као и прегледи лекара опште медицине.

Запосленом особљу је пружена помоћ у складиштењу огревног дрвета,
а у наредном периоду, у складу са могућностима, предузеће се и други технички радови на очувању овог велелепног објекта. Током разговора, запослени у овој здравственој станици су истакли и несебичну помоћ мештана и припадника других државних органа у појединим ситуацијама, у раду ове организационе јединице.

Драж искреног гостопримства, од стране запослених и мештана овог места је потребно доживети. То се не може описати речима.

Pogledajte sve Новости