Претрага доктора

ПРЕВЕНТИВА (епидемиологија, поливалентна патронажа)


Радно време:
понедељак – петак од 07:00- 15:00 часова

Тел: 037/826-645
___________________________________________________

– др Зоран Грујић
___________________________________________________

сестре и техничари:

– Драгана Миленковић
– Драгана Недељковић
– Биљана Ковачевић